2010-04-09 12:03:10• hírek • Szatmár.ro

Belluska Anita, manikűrös

Cikksorozatunkban az elmúlt héten útnak indított szakértő rovatunk tanácsadóit és szakértőit próbáljuk közelebbről bemutatni olvasóinknak.

A következő szakértőnk Belluska Anita, manikűrös, aki műkörömépítéssel és körömápolással kapcsolatos kérdésekre ad választ olvasóinknak. Belluska Anita 1985. június 16-án született Szatmárnémetiben, és a Szatmárnémeti „Economic" Líceumban végezete tanulmányait. Ezt követően manikűrtanfolyamot végzett Budapesten, amely keretén belül egy körömdíszítő, majd egy magas szintű műköröm építési tanfolyamot végzett el.

Anita elmondta, hogy szakmájában azt tartja a legszebbnek, hogy kiélheti művészi tehetségét, és szabadjára engedheti fantáziáját. Mindennek eredménye nagyszerű alkotások, amivel vendégei elégedetten távoznak a szalonból. Manikűr szakértőnk még elmondta, hivatásában fontosnak tartja, hogy emberekkel van körülvéve nap mint nap, és munkája során mélyebb beszélgetésekbe bonyolódhat a vendégekkel. Szakértőnk az idők folyamán több továbbképzésen is részt vett, és évente szívesen ellátogat különböző kongresszusokra, ahol hivatásával kapcsolatos újdonságokról hall, és rengeteg tapasztalatot szerez.

Belluska Anita szerint szakértői rovatunk egy fantasztikus dolog, hiszen olvasóink különböző problémákkal fordulhatnak képzett szakemberekhez és tanácsadókhoz, ami által nem kerülnek téves információk birtokába. Szakemberünk szívesen ad tanácsot mindenkinek abban, hogy hogyan ápolja körmeit, milyen vitaminokat használjon, valamint műkörömépítéssel kapcsolatos, pontos információkkal is szolgál.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: